Sportspecifikus táplálkozási szakember

 

Munkarend Fin. forma Költségtérítés (félév) Képzési idő (félév) Irányszám Képzés gyakorisága Képzés helye Képzési terület
Levelező Önköltséges 250000 Ft 2 15 < 30 havonta Debrecen, Szolnok orvos-és egészségtudomány
 

Részvétel feltétele: a következő képzési területeken szerzett diploma:

  • Teljes kreditérték beszámítással vehető figyelembe: az orvos- és egészségtudomány, valamint a sporttudományok képzési terület alapképzés és mesterképzés, valamint osztatlan képzés szakjai. 
  • Kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető: A szakirányú továbbképzésbe való belépéshez a korábbi tanulmányokból szükséges minimális kreditek száma összesen legalább 15 kredit teljesítése az alábbi ismeretkörök valamelyikéből: 
     
    • egészségtudományi alapismeretek (alapozó egészségtudományi alapismeretek, anatómia, élettan, biokémia, biológia, etika, pszichológia, stb.)
       
    • sporttudományi és neveléstudományi alapismeretek (edzéselmélet, rekreáció, testnevelés, biomechanika, mozgáskultúra, gimnasztika, csapatsportok, atlétika, egészségfejlesztés stb.).
       

Szakirányú továbbképzésben megszerezhető szakképzettség neve: sportspecifikus táplálkozási szakember 

Kapcsolattartó: Szász Anna Edit, ügyvivő-szakértő, DE ETK Tanulmányi Osztály, 4028 Debrecen, Kassai út 26.; tel.: +36-52/512-765 / 77414 mellék; email: szasz.anna@etk.unideb.hu

Szakfelelős: Hanuferné Dr. Horváth Brigitta, cím: 5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14., tel: (56) 510-300; /5566 mellék,
email:horvath.brigitta@etk.unideb.hu

Jelentkezési határidő: szeptemberben induló képzések esetében 2025. szeptember 05.

Jelentkezés módja: jelentkezési lapon, vagy levélben, vagy személyesen.

Jelentkezés díja: 5000 Ft.

Befizetés módja: Átutalás.

Csatolandó dokumentumok: oklevélmásolat.

Képzés kezdete: szeptemberben induló képzések esetében 2025. szeptember 25.

A jelentkezési lap letölthető itt.

 

Konzultációs rend

Dokumentumok

Képzési program

Képzési és kimeneti követelmények

 

 

 

Legutóbbi frissítés: 2025. 06. 23. 10:50