Kihelyezett Tanszék

Társadalmi Integrációs és Innovációs Kihelyezett Tanszék/ Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, Jász- Nagykun Szolnok Megye. 

A Társadalmi Integrációs és Innovációs Kihelyezett Tanszék alapításának célja, hogy a Társadalomtudományi és Szociális Munka Tanszék és a Máltai Szeretetszolgálat közötti együttműködést tovább erősítse azáltal, hogy szervezetten támogatja a Jász- Nagykun Szolnok megyei szociális szakemberek részvételét képzésekben, elsősorban szociális munka alapszakon és különböző szakirányú továbbképzésekben. A Kihelyezett Tanszék a szociális munka szakos hallgatók számára lehetőséget biztosít Jász- Nagykun Szolnok megye hátrányos helyzetű településein a Máltai Szeretetszolgálat koordinálásával folyó felzárkóztatási programokba való bekapcsolódásra, szervezi a megyei gyakorlati képzőhelyekkel való kapcsolattartást, a hallgatói csoportok koordinálását. 

A Kihelyezett Tanszék lehetőséget biztosít a Társadalomtudományi és Szociális Munka Tanszék oktatóinak és hallgatóinak, hogy bekapcsolódjanak új tartalmú kutatásokba. A két Tanszék adottságainak és sajátosságainak megfelelően koordinálja nemzetközi kapcsolatait, kölcsönösen képviseli a másik fél érdekeit nemzetközi és tudományos fórumokon.  

Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 24. 13:34