A Debreceni Egyetem és a Selye János Egyetem workshopot rendezett

A Debreceni Egyetem és a Selye János Egyetem szervezésében az INDEHEP projekt konzorciuma egy 5 napos workshopot rendezett.

A Debreceni Egyetem és a Selye János Egyetem szervezésében az INDEHEP projekt konzorciuma egy 5 napos workshopot rendezett (2023. szeptember 11-15.). A workshop tréning tartalma: csapatépítés, Moodle szaktanácsadás és workshop, közös projektmunka, pénzügyi megbeszélés, oktatásfejlesztési és e-twinning workshop, minőségbiztosítás és jogi tanácskozás. A tartalmas és eredményes találkozón az innovatív oktatásfejlesztés az egészségpedagógiában fókusz mellett, az egyetemek nemzetköziesítési célkitűzését is megvalósítottuk.

Organized by the University of Debrecen and Selye János University, the INDEHEP project consortium organized a 5-day workshop (September 11-15, 2023). Content of the workshop training: team building, Moodle consultation and workshop, joint project work, financial discussion, educational development and e-twinning workshop, quality assurance, and legal consultation. In addition to focusing on innovative educational development in health pedagogy, we also implemented the internationalization objective of the universities at the meaningful and effective meeting.

 


 

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 09. 21. 16:06